Cargo & Real Estate

Dankzij Cargo & Real Estate is Brussels Airport vandaag veel meer dan een luchthaven. Het is een op-en-top geconnecteerd economisch centrum in het hart van Europa, een bruisende plek die bedrijven toegang geeft tot Brussel, België en de hele wereld. Je merkt het: onze slogan ‘the heart of Europe’ is niet toevallig gekozen. Voel jij je hart ook al sneller slaan?

Cargo & Logistics

Onze collega’s bij Cargo & Logistics werken hard aan het versterken van de logistieke leiderspositie van Brussels Airport. Ze zorgen onder meer voor de contacten met de cargo airlines en nieuwe logistieke opslagplaatsen voor farmaproducten, perishables en zelfs levende dieren. En natuurlijk houden ze de vinger aan de pols van de recentste logistieke trends. Zo zijn we klaar voor de toekomst!

Real Estate

Ons Real Estate-team staat in voor een sterke klantenrelatie en de ontwikkeling van state-of-the-art kantoren, magazijnen en andere locaties op de luchthaven. Denk maar aan de indrukwekkende gebouwen waar Deloitte, Microsoft of Herfurth hun intrek hebben genomen. Onze iconische Skyhall is bovendien de ideale locatie om netwerkevents te organiseren.