HR & Corporate Affairs

Als we onze ambitie van topluchthaven willen waarmaken, hebben we toptalenten nodig. Deze toekomstige collega's zoeken, aanwerven, opleiden en ontwikkelen, is maar één van onze missies. De andere? Het verzorgen van een open en positieve communicatie met de pers, beleidsmakers, partners, passagiers, buurtbewoners en luchthavenmedewerkers. Ook het ondersteunen van duurzame initiatieven en preventie en bescherming van het welzijn op het werk staat centraal voor deze collega’s. Ben jij een toptalent dat perfect binnen dit team zou passen?

Human Resources

Bij Brussels Airport Company willen we zorgen voor een unieke en aangename werkervaring voor iedereen die bij ons aan de slag is. Hierbij laten we ons inspireren door onze 5 kernwaarden. We investeren met veel passie in de persoonlijke ontwikkeling van onze werknemers, en beheren actief grote veranderingen in onze organisatie. We gebruiken een innovatieve en motiverende beloningsstrategie, rekruteren nieuwe collega’s en werken nauw samen met onze interne klanten en sociale partners. Bovendien focussen we op een hybride manier van werken en veel aandacht voor digitale, aangepaste werkruimtes. Ons nieuwe Compass-gebouw illustreert perfect hoe we deze nieuwe manier van werken zien.

Communicatie & Marketing

Onze communicatiespecialisten maken mee het nieuws van Brussels Airport en staan midden in de actie ... of soms ook in het oog van de storm. Ze verlenen strategisch communicatieadvies, maken communicatieplannen, organiseren persconferenties, leveren tekst- en beeldmateriaal aan voor interne en externe kanalen en zoveel meer. Uitdaging en afwisseling verzekerd! Daarnaast hebben we ook een impactvolle marketingstrategie en een sterk merk nodig om de beste luchthaven van Europa te worden. Ons Marketing-team werkt als expertisecentrum voor marktonderzoek, branding, sponsoring, events, media en advertising.

Sustainability

Op Brussels Airport staat niet alleen de passagier centraal, maar ook de duurzame ontwikkeling van onze activiteiten. Onze duurzaamheidsstrategie heeft als eerste doel om onze eigen impact op klimaat, mens en omgeving naar beneden te halen. Tegelijk willen we koploper, inspiratiebron en facilitator zijn voor de vergroening van de hele luchtvaartsector en schenken we extra aandacht aan onder andere diversiteit en inclusie. Alleen door intensief samen te werken met alle partners op en rond de luchthaven kunnen we een duurzamere luchtvaart realiseren.

Health & Safety

Dit team van bevlogen en betrokken preventieadviseurs vormt onze interne dienst voor preventie en bescherming van het welzijn op het werk. Hierbinnen is het Fire Safety Office verantwoordelijk voor het integraal brandveiligheidsbeleid op de luchthaven. Het team geeft advies aan alle interne en externe stakeholders op de luchthaven rond events, inrichting, verbouwing en nieuwbouwprojecten, en rond de exploitatie van de gebouwen.