Strategy

Met Shift 2027 ontwikkelden we een nieuwe toekomstvisie voor Brussels Airport Company, waarmee we een positief verhaal willen schrijven in tijden waarin de luchtvaartsector heel wat turbulentie ondervindt. Ook het team van Project Management Office bouwt hieraan mee. Jij binnenkort ook?


Strategy

Onze Strategy-specialisten bepalen mee de koers van Brussels Airport Company via de nieuwe strategie Shift 2027, vertrekkend vanuit het leveren van nog betere prestaties als hub, het diversifiëren van onze activiteiten en extra inzetten op duurzaamheid.

Project Management Office

Het team van Project Management Office zorgt ervoor dat de juiste beslissingen op het juiste moment genomen worden, en geeft ons bedrijf de juiste tools in handen om projecten vooruit te laten gaan. Hier kom je met zowat alle disciplines van de luchthaven in aanraking. Het perfecte startpunt voor een carrière op de luchthaven, waar je snel ontdekt wat jou het beste ligt.

Corporate Ventures

Corporate Ventures gaat op zoek naar innovaties en partnerships die het verschil maken voor Brussels Airport Company.

Zo ging onze luchthaven recent een participatie aan in Jetpack (gespecialiseerd in data-analyse en artificiële intelligentie) en Skeydrone (drone management systemen en diensten). Via onze dochteronderneming Airport Intelligence stellen we dan weer onze expertise in airport operations-processen, projecten en klantenervaring ter beschikking van andere luchthavens en sectoren. Heb jij ook ideeën voor zo’n partnerships? Kom ze binnenkort delen met ons!